Werkgevers

Regiowerk Uitzendbureau BV is een regionale dienstverlener op personeelsgebied. Onze hoofdactiviteit bestaat uit  het uitzenden en het payrollen van personeel. Hierbij zijn wij de juridisch werkgever en verzorgen dan ook de complete personeelsadministratie. Van het verzorgen van de loonstroken, de jaaropgaven, de loonbetalingen  en natuurlijk ook de verzekering bij ziekte, alles is onze verantwoordelijkheid. U betaalt slechts de gewerkte uren, wat inhoudt dat u  bij het uitvallen van de werkzaamheden om welke reden dan ook geen kosten heeft.

Regiowerk Uitzendbureau BV is uw partner voor  fulltime en parttime functies. Door ons in te schakelen kunt u zich blijven richten op wat voor u het allerbelangrijkste is, namelijk uw bedrijf, of organisatie.

De vormen van dienstverlening die wij kennen:

Uitzenden

Met het uitzenden verzorgen wij de gehele werving en selectie. Wij zoeken de geschikte kandidaat bij uw vacature en deze zal na plaatsing bij uw bedrijf worden uitgezonden. Op deze manier kan u zonder de werkgeversrisico’s kennis maken met uw nieuwe medewerker. Na de overeengekomen minimale uitzendperiode kan u de medewerker kosteloos een contract bij uw bedrijf aanbieden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de medewerker na deze periode bij ons te blijven payrollen.

Payrolling

Bij payrolling verzorgt u als opdrachtgever het gehele werving en selectieproces. Nadat u een geschikte kandidaat gevonden hebt zet u de kandidaat bij ons op de loonlijst. Op deze manier blijft u flexibel en kunt u zonder de werkgeversrisico’s kennis maken met uw nieuwe medewerker. Op ieder moment dat u dat wil kan u de medewerker kosteloos een contract aanbieden.

Werving en selectie

Bij een werving en selectietraject geeft u ons de opdracht om een geschikte kandidaat voor uw bedrijf te vinden. Wij verzorgen dan de gehele werving en selectie op een vooraf overeengekomen werkwijze. U voert dan de 2e gesprekken met de kandidaten en biedt de geschikte kandidaat direct een contract aan. Op deze wijze kan u zich bezig houden met uw bedrijf en als u de kandidaat een contract aanbiedt krijgt u van ons de vooraf besproken factuur.

Is uw interesse gewekt, of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!